Geroosterd kaasje met frambozen en honing
Snel zomershapje
![Geroosterde Kaasje Met Frambozen En Honing](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_590xAUTO_crop_top-center/geroosterde-kaasje-met-frambozen-en-honing.png)
![Honey 1006972 1920 2](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_220xAUTO_crop_top-center/honey-1006972_1920-2.jpg)
Honing
Honing lijkt een natuurproduct en dus per definitie bio. Wie zich verdiept in hoe bijen worden gehouden, ontdekt al gauw verschillen.
![Productinfo Bessen](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_220xAUTO_crop_top-center/Productinfo_bessen.png)
Kleinfruit
Biologisch kleinfruit is een echt seizoensproduct: aardbeien vind je vanaf mei, frambozen en bessen vanaf juni. Je kan ze kopen in de biowinkel of rechtstreeks bij de teler. Bij sommige boeren kan je zelf gaan plukken: zelfpluk garandeert je excellente, superverse kwaliteit tegen eens scherpe prijs. En een leuke uitstap!
![Productfoto Kaas Ligg](https://biomijnnatuur.be/assets/files/recipes_and_ingredients/_220xAUTO_crop_top-center/Productfoto-kaas_ligg.jpg)
Kaas
Hard, zacht, jong, oud, met kruiden: ook in bio vind je een breed assortiment aan kaas. Voor biokaas heb je melk nodig die op een biologische manier geproduceerd wordt. Die melk kan van koeien, geiten of schapen komen. Wist je dat Vlaanderen rijk is aan heerlijke, lokale biokazen?
4 pers.
Ingrediënten
- 4 geitenkaasjes of 2 Perlettekazen
- 1 bakje frambozen (125 g)
- 4 el honing
- enkele blaadjes basilicum
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Leg de geitenkaasjes in een ovenschotel of plaats de Perlettekaasjes in hun doosje in de oven. Laat roosteren tot de kaasjes zacht en smeuïg zijn.
- Garneer met frambozen, honing en enkele basilicumblaadjes.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
![Heerlijk Puur](https://biomijnnatuur.be/assets/files/author/_159xAUTO_crop_top-center/HeerlijkPuur.png)
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.