Florentin lanceert met trots de nieuwe Florentin Mais Falafel.
Florentin lanceert met trots de nieuwe Florentin Mais Falafel. Falafelballetjes zijn een van de beste delicatessen die ooit zijn uitgevonden in het Midden-Oosten. We vinden ze onweerstaanbaar als ze warm worden geserveerd in een pitabroodje met een salade en besprenkeld met tahini of als onderdeel van een tafel vol mezze. (gesponsord)
Voor veggies, vegans, flexitariërs en foodies
De nieuwe Mais Falafel bevat maar liefst 47% hoge kwaliteit Kabuli kikkererwten die vol van smaak zijn en rijk aan eiwitten en mineralen. De romige kikkererwten hebben we aangevuld met 25% mais, gegrilde paprika en een vleugje chilipeper. De nieuwe Mais Falafel is knapperig van buiten, zacht van binnen en geweldig van smaak!
Voor de Mais Falafel gebruikt Florentin biologische ingrediënten van duurzame landbouw die grotendeels uit Europa komt. Bovendien is de Mais Falafel helemaal vrij van gluten en soja, doordat we gebruik maken van pure ingrediënten volgens de traditionele recepturen. Doordat de Mais Falafel vrij is van allergenen is deze geschikt voor iedere veganist, vegetariër, flexitariër of foodie
Uit alle hoeken van de wereld
Florentin heeft een rijk assortiment van hummus, spreads en pitabrood waar de Mais Falafel goed mee gecombineerd kan worden voor een lunch, snack of volledige maaltijd.
Inspiratie kan uit verschillende hoeken van de wereld komen, zoals een broodje Mais Falafel met hummus en verse groenten of als onderdeel van een tafel vol mezze: een assortiment kleinere hapjes die makkelijk gedeeld kunnen worden. Ook past de Mais Falafel goed bij Mexicaans eten met een vegan mayo/limoensap drizzle, versierd met vers gesneden koriander. De Mais Falafel is een veelzijdig product waar iedereen van kan genieten!
Enkele recepten waarmee je ze prima kan combineren:
Bron: gesponsord bericht.