Florentin lanceert met trots de nieuwe Florentin Mais Falafel.

24.03.2020
20200324 Elma Florentin Mais Falafel
Foto: Florentin
In categorie

Florentin lanceert met trots de nieuwe Florentin Mais Falafel. Falafelballetjes zijn een van de beste delicatessen die ooit zijn uitgevonden in het Midden-Oosten. We vinden ze onweerstaanbaar als ze warm worden geserveerd in een pitabroodje met een salade en besprenkeld met tahini of als onderdeel van een tafel vol mezze. (gesponsord)


Voor veggies, vegans, flexitariërs en foodies

De nieuwe Mais Falafel bevat maar liefst 47% hoge kwaliteit Kabuli kikkererwten die vol van smaak zijn en rijk aan eiwitten en mineralen. De romige kikkererwten hebben we aangevuld met 25% mais, gegrilde paprika en een vleugje chilipeper. De nieuwe Mais Falafel is knapperig van buiten, zacht van binnen en geweldig van smaak!

Voor de Mais Falafel gebruikt Florentin biologische ingrediënten van duurzame landbouw die grotendeels uit Europa komt. Bovendien is de Mais Falafel helemaal vrij van gluten en soja, doordat we gebruik maken van pure ingrediënten volgens de traditionele recepturen. Doordat de Mais Falafel vrij is van allergenen is deze geschikt voor iedere veganist, vegetariër, flexitariër of foodie

20200324 Elma Florentin Mais Falafel Packshot

Uit alle hoeken van de wereld

Florentin heeft een rijk assortiment van hummus, spreads en pitabrood waar de Mais Falafel goed mee gecombineerd kan worden voor een lunch, snack of volledige maaltijd. 

Inspiratie kan uit verschillende hoeken van de wereld komen, zoals een broodje Mais Falafel met hummus en verse groenten of als onderdeel van een tafel vol mezze: een assortiment kleinere hapjes die makkelijk gedeeld kunnen worden. Ook past de Mais Falafel goed bij Mexicaans eten met een vegan mayo/limoensap drizzle, versierd met vers gesneden koriander. De Mais Falafel is een veelzijdig product waar iedereen van kan genieten!

Enkele recepten waarmee je ze prima kan combineren: 

Bron: gesponsord bericht. 

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.