Wedstrijd biocampagne: Test je kennis over biovlees!

31.05.2017
Schermafbeelding 2017 05 31 Om 10 06 44
In categorie

Van 3 tot 11 juni 2017 staat biovlees centraal in de biocampagne van Bio Mijn Natuur. Biologische kippen, varkens en koeien lopen buiten, eten biologisch voer en kunnen lekker zichzelf zijn. Een diervriendelijke aanpak dus! Maar wat weet jij over biovlees? Test je kennis en win een prachtige barbecue van Weber!


Hoofdprijs: Weber barbecue

De wedstrijd peilt naar je kennis over hoe bioboeren te werk gaan om hun dieren op een diervriendelijke manier te kweken en puur en sappig vlees op de markt te brengen.

Wie de drie vragen goed beantwoordt én de schiftingsvraag het best benadert, wordt de gelukkige eigenaar van een Performer GBS barbecue van Weber t.w.v. € 449. Heerlijk om in de zomer mee uit te pakken en lekkere biomaaltijden op klaar te maken!

De wedstrijd start op 31 mei en loopt tot en met 11 juni 2017 (middernacht).

*** Klik hier om mee te doen ***

TIP: op www.biomijnnatuur.be/producten vind je de antwoorden op alle vragen! Waag dus snel je kans...

Met dank aan Weber!

Campagne over biovlees

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van onze campagne rond biovlees van 3 tot 11 juni. Zoek je meer info? Lees alles over de campagne via de links hieronder.


Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.